Тв новини

Утре (02-ри февруари) в „Не ме оставяй“ Ето какво ще видим


Мелтем заявява на Арзу, че я е заснела как прекъсва системата на Орхан / Рамиз с цел да го убие. Заплашва я, че ако не ѝ позволи да се върне в имението, ще предаде кадрите на полицията.

Мюжгян е на седмото небе от щастие от предложението за брак на Джихан. Той обаче я предупреждава никога повече да не се забърква с Бора.

Ферит успява да открие документите за кредита на Юсуф. Той звъни на Бора и го уведомява, че вече разполага с тях.

Мелтем се връща при Мелис и ѝ съобщава, че се връщат в имението на Саяр, където отново ще тънат в лукс. Младата девойка не е на себе си от щастие.

Арзу се връща в имението и разказва на Сехер за случилото се в болницата. Двете са отчаяни, че не могат да се отърват от Мелтем и Мелис.

Късно вечерта Мелтем и Мелис се завръщат в имението, а Лейля отваря входната врата. Младото момиче остава шокирано и настоява двете да си тръгнат.

С цялата си наглост обаче Мелтем и Мелис влизат в имението. Лейля недоумява защо Арзу и Сехер не реагират.

Афектирано, младото момиче напуска имението на Саяр. Арзу е решена да се добере до телефона на Мелтем и да изтрие компрометиращия запис.

Юсуф получава обаждане от банката, че вноските по кредита му са просрочени. Той е убеден, че е станало недоразумение, тъй като заемът му е бил отпуснат преди броени дни.

Ферит се среща с Бора и му предава документите с уговорката да ги покаже единствено на Гьонюл.

След като Ферит си тръгва, Бора изхвърля папката в коша за боклук.

Лейля пристига в дома на Фирузе…

В същото време в болницата Орхан / Рамиз дава признаци на живот.

Мелтем и Бора се засичат в имението и изпадат в конфронтация. Бора решава да не отвръща на Мелтем и се оттегля. Той вдига скандал на Сехер и Арзу защо са приели натрапниците отново в имението.

Юсуф пристига в банковия клон, за да потърси обяснение за недоразумението с кредита му.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.