Тв новини

„Домът, в който си роден, е твоята съдба“ еп.19 (Diema Family) какво ще се случи (31-ви януари)


НА КРАТКО какво се случва в 19 епизод на „Домът, в който си роден, е твоята съдба“ който може да гледате от 22:00 часа на 31 януари 2022 по Diema Family:

Нермин и Екрем се опитват да разубедят Зайнеп да поеме отговорността да стане приемна майка на Кибрит.

Зайнеп и Мехди не променят решението си и идват от социалните служби, но по време на посещението им идва Байрам пиян и ги излага. В резултат на този инцидент е малко вероятно Мехди и Зейнеп да получат попечителство над Кибрит.

Сакине е много ядосана на мъжа си и почти да го удуши. Зелиха изхвърля Байрам от къщата си.

Зайнеп научава, че Бенал е бременна, но не разбира, че бащата е Мехди.


Нермин и Екрем се опитват да разубедят Зайнеп да поеме отговорността да стане приемна майка на Кибрит.

Нермин и Екрем пристигат в къщата на Мехди. Екрем не иска да влиза вътре, но Нермин го убеждава. Зейнеп ги отвежда в една стая, за да могат да поговорят насаме.

-Решихте да станете приемно семейство, а майка ви разбра от Сакине – започва направо разговора Екрем за това, за което са дошли с Нермин. А Зайнеп изненадана пита Нермин, кога майка ѝ е успяла да и го каже?!-Снощи! Исках да ти кажа, да ти обясня, но телефонът… Зейнеп, искаш да ме ядосаш ли? Съсипа си живота достатъчно, а сега и майка си решила да станеш. Когато се опитам да те измъкна, потъваш още по-дълбоко. Защо не ме слушаш, дъще? – ядосва се Нермин.-Мамо, мислех, че ти ще ми бъдеш най-голямата подкрепа – отвръща Зайнеп.-Ти не остави на майка си друг избор. Непрекъснато я караш да те утешава и разбира, сякаш тя си няма други грижи – казва Екрем.

-Дъще, ако искаш да създадеш нормален брак, няма ли да го подкрепя? – пита Нермин и продължава: -Нашата ситуация беше различна. Когато те взехме, бяхме женени. Познавахме се добре, обичахме се.

-И какво можеш да дадеш на това дете? Този човек ще може ли да се грижи за всички вас? Ще може ли да бъде баща?- пита Екрем.

– Ако бяхте видели Кибрит, щяхте да разберете за какво говоря – казва Зейнеп.

-Не, дъще! – възразява Екрем -Току-що получих от теб урок за децата. Ако съжаляваш някого, по-късно сами ще съжалявате за това. От твоите скъпи родители научих, че даването на добро носи само страдание! – ядосва се Екрем. Техният разговор се чува в гостната, където Зайнеп беше събрала семейството на закуска.

Притеснен за Зайнеп, Мехди влиза в стаята, а след него и Нух.

-Поискахме разрешение -напомня му Екрем. -За какво? Да унижаваш в моя дом жена ми ли? – пита Мехди. -Мехди, те са притеснени, затова… – момичето се опитва да обясни на Мехди. -Разбирам ситуацията. Виждате ли, Зейнеп и аз взехме решение. И отсега нататък, каквото и да искате да кажете на Зейнеп, кажете го и на мен!. Все пак сме семейство. Не е ли така, г-н Екрем? Сигурно ти, ще ни разкажеш нещо, свързано със семейството – казва Мехди.-От теб ли трябва да науча какво означава семейство? – пита приемният баща. -Какъв безсрамник си. Една жена тук се срива заради детето си, а ти се изтъкваш пред мен. Нермин, ти каза всичко на Зейнеп хайде да си тръгваме – казва Екрем.

-Екрем, можеш ли да ме изчакаш в колата? Скоро ще дойда – казва Нермин, а Екрем напуска стаята.

-Дъще, помисли си добре, моля те – казва Нермин. -Майко, ние сме сигурни в решението си – отвръща Зайнеп, а Нерминя пита, дали иска от нея да си мълчи.-Мамо, не прави това… – моли я Зайнеп.-Разбрах всичко. Вещите, които са останали у нас. Сама ли ще дойдеш да си ги вземеш, или да ти ги изпратя? – пита Нермин.-Мамо, защо правиш това? – пита Зейнеп. -След като си замина, Екрем каза, че си ни изоставил, но аз винаги съм те защитавал. Оказа се обаче, че той е бил прав – казва Нермин и си тръгва.

Мехди се опитва да успокои Зайнеп като и казва, майките са такива, но тя ще разбере.

След известно време в къщата се появяват Кибрит и една жена от социалните служби. Всичко върви много добре, докато в къщата не идва Байрам, който е пиян до козирката. В резултат на този инцидент е малко вероятно Мехди и Зейнеп да получат попечит

В същото време в болницата, Бенал разговаря с гинеколожката и ѝ казва, че таткото още не знае, защото не му казала.

Лекарката е изненадана и я пита, дали Мехди е бащата и ако се чувства неудобно, тя може да му се обадя и да му кажа. Бенал ѝ казва, че нещата са се усложнили, защото Мехди се е оженил. Лекарката ѝ казва да и се обади когато вземе решение, защото не остава много време ако иска да направи аборт.

Сакине е много ядосана на мъжа си и почти да го удуши. Зелиха изхвърля Байрам от къщата си.

Вечерта Сакине гледа мъжа си, който лежи пиян на леглото. Тя явно се колебае за нещо, после внимателно посяга към една от възглавниците и… я слага на главата на Байрам, искайки да го удуши! В този момент обаче мъжът се събужда и казва, че главата му се пръска. Сакине хвърля възглавницата от другата страна на леглото. В този момент Зелиха и Мюжган влизат в стаята. Зелиха го пита дали се е разбрал какво е направил? Те се опитват да спасят живота на едно малко момиче, а той ги засрамил и изложил пред социалните работници.

Байрам започва да обещава, че това повече няма да се повтори, че дори ще се извини, а Зелиха му казва, че жена му и дъщеря ми имат място сред тях, но той да си събира вещите и възможно най-скоро да си намери друго място за живеене и му посочва вратата.

-Госпожо Зелиха, не правете това, за Бога. Зима е, какво ще правя на улицата? Къде ще отида сега? – моли се Байрам.

Зелиха му казва, че както си намира място и пари за пиене, така ще си намери и за живеене. Байрам се обръща към жена си и я пита, дали няма да каже нещо, но Сакине си мълчи.

-И ти ми казваш да си тръгна, нали? Е, нека бъде така. Нека това бъде твоят дом! Нека това е твоят покрив! Плюх върху него! – казва Байрам и ядосан излиза от къщата.

Зайнеп научава, че Бенал е бременна, но не знае, че бащата е Мехди.

Междувременно Зейнеп вижда през прозореца, че Бенал плаче и отива да я види. Докато Бенал приготвя чай, Зайнеп поглежда в една папка на шкафа. В него тя вижда резултатите от ултразвуковия преглед.

Зайнеп я пита, дали е бременна, а Бенал изненадан я пита откъде знае, Зайнеп и обяснява, че от няколко дни я наблюдава, че е уморена и ѝ се гади, а преди малко когато потърсила дистанционното, за да изключа телевизора, видяла резултатите.

-Съжалявам, но може да изглежда, че си пъхам носа в неща, които не са моя работа, но съм много притеснена. Не е ли това прекрасна новина? Може би се е случило нещо друго и затова си тъжна? – пита Зайнеп.-Не, за съжаление. Тъжна съм, защото… бащата на бебето не знае нищо – отговоря Бенал.-Ако знаеше, нямаше ли да е щастлив? – пита Зайнеп, а тя ѝ отговоря, че не знае, защото са се разделили, а Зайнеп я пита защо?

Бенал си спомня…

Бенал си спомня, как лежи на същия този дивана, сложила глава в скута на Мехди…. Тя му казва, че иска да се омъжи за него, а той ѝ отговоря, че не мисли за брак. Бенал го пита, защо, защо знае всичко за него и започва да изброява, че знае любимата му храна, къде го боли гърбът, че не обича жегата и че се открива, когато спи. Но не знае причината, поради която не иска да се омъжиш за нея. След което му казва, че той никога не я обичал истински, а Мехди я прегръща и ѝ казва, че винаги е бил честен с нея и да не прави така, защото ще си тръгне.

-Моля те, не тръгвай. Не ме оставяй сама. Знаеш колко много те обичам. Нима не знаеш, че не мога да живея без теб? Нима не знаеш, че не мога да обичам никого, освен теб? Не мога да бъда с никой друг, Мехди – казва през сълзи Бенал. -Съжалявам, че те натъжих! Не искам да плачеш. Говорихме за това. Не ми ли каза, че това няма значение за теб? Няма да те натъжавам повече, не се притеснявай. Нямаш никаква полза от мен, знаеш и това. Прости ми – казва Мехди и си тръгва, а Бенал се свлича на пода и избухва в още по-силни ридания.

Бенал се връща в настоящето.

-Кой е този човек? Къде живее? Мислиш ли, че той няма право да знае? Каквото и да се е случило между вас, едно дете няма ли да промени всичко? – пита Зайнеп.

-Зейнеп, не искам да преча на ничий живот – отговаря Бенал.

-Искаш да кажеш, че е женен? – досеща се Зайнеп.

-Не… – опитва се да отрече Бенал.

-Слушай, нека помислим така. Наистина ли искаш това дете? Наистина ли искаш да бъдеш майка? Можеш ли да си кажеш, че ще отгледаш това дете сама? Мисля, че го искаш. Бенал, нямам много опит в живота и майчинството, но… Ами ако после съжаляваш? Ами ако нямаш възможност да станеш майка отново? – пита Зайнеп.

Какво решение ще вземе Бенал? Дали ще реши да остави бебето или ще направи аборт?
Социалните ще дадат ли Кибрит на Зайнеп и Мехди?
Предстои да разберем….
Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.