Тв новини

„Моето име е Мелек“: Халил не може да каже истината на Мелек


Когато щастието се оказва много близо, никой не иска да го пуска. Въпреки че Халил и Мелек са щастливи заедно, нещо не им дава мира. Винаги ще се намерят хора, които искат да го разрушат. Сега Мелек е до обичащ и грижовен мъж, затова тя може за известно време да си почине от постоянните проблеми. Халил много обича Мелек и е готов по всяко време да застане в нейна защита и да пази децата на своята любима. В момента на пълно щастие, пречи само болестта на Мелек и тя трябва да бъде победена. Заради Мелек, Халил е готов да поеме всяка тежест.

Той споделя своите преживявания с приятел и го моли да пази всичко това в тайна, за да не разбере Мелек. Халил разбира всичко добре, но няма смелостта да каже на любимата жена, че тя умира и от това няма спасение. Мелек и Халил отиват до дървото, където всички си пожелават желания. Мелек казва, че ако беше тук по-рано, би пожелала да има добри резултати от тестовете. Сега просто иска да бъде щастлива до близките си хора. Мелек вижда, че в очите на Халил има тъга и наистина му е много тежко.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.