Тв новини

„Три сестри“: Сомер хвърля Мине от терасата?


Рючхан казва на Тюркан, че Сомер я обича много силно. И тя го обича, това се вижда. Тюркан отговаря на Рючхан, че това изобщо не я засяга.

Мине разказва на Тюркан, че Сомер при първата възможност е трябвало да поговори с нея и да я остави. След като Тюркан би родила дете, Сомер е трябвало да я изгони от вкъщи. Сомер, чувайки това, се ядосва и на висок тон казва на Мине, че нищо подобно няма да се случи. На Тюркан й е много болно да чува всичко това. Тя смята, че се е оказала в най-отвратителния и мръсен свят. Сомер след всичко казва на Мине, че ще я убие със собствените си ръце.

Неслихан има много лошо предчувствие и знае, че нещо ще се случи. Когато Тюркан е на улицата, точно пред нея от балкона пада Мине. Тя вдига глава и вижда Сомер. Мине по чудо оцелява и я откарват спешно в болницата. Състоянието й е критично. Когато Тюркан я вижда, Мине й казва, че й доверява дъщеря си. Тюркан се вини за всичко и смята, че Мине е в такова положение заради нея. Садък научава какво е преживяла Тюркан и се ядосва. Той е решен да вземе дъщеря си от това семейство.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.