Тв новини

Наследство – Епизод 215 (Ето какво ще видим) 02-ри февруари


Ела споделя със Сехер и Яман, че е останала възхитена от постовете в социалните мрежи от медения им месец. Отбелязва, че за миг не се е усъмнила, че тяхната любов е истинска.

Сехер и Яман се споглеждат неловко. Яман пита Ела как се е запознала с Бурак.

Ела отбелязва, че именно Сехер я е накарала да повярва в любовта и да даде шанс на нов човек до себе си.

Ела пита Сехер и Яман каква е тайната на щастливия им брак. Яман отбелязва, че доверието е от първостепенна важност.

С учудване Сехер поглежда към Яман, а той, от своя страна, продължава да изброява.

Сехер се оттегля и отива към тоалетната. Ела я последва и я пита защо е така напрегната. Сехер ѝ обяснява, че просто е малко уморена.

Сехер и Ела се връщат на масата, а в този момент Бурак вади пръстен и предлага на Ела брак. Тя веднага казва „Да!“.

Сехер и Яман поздравяват бъдещите младоженци и четиримата заедно си правят снимка, за да запечатат щастливия момент. Яман нежно докосва Сехер през кръста.

Късно вечерта Сехер и Яман се връщат в имението, но не обелват и дума помежду си.

Когато се качват в спалнята, Яман заявява на Сехер, че иска да ѝ каже нещо. Тя му отвръща, че го слуша. Яман обаче мълчи.

Сехер изпада в паника, че разговорът, който Яман иска да проведе с нея, касае Юсуф. Той обаче ѝ споделя, че всеки може да сгреши… Сехер недоумява какво има предвид Яман.

Яман няма смелост да признае истината на Сехер и единствено ѝ казва, че се е убедил, че тя е много добър човек.

Яман се оттегля в кухнята и продължава да се обвинява, че е повярвал на лъжите на Зухал. Афектиран, той къса папката, а диктофонът разбива на парчета с крака си.

Дженгер влиза в кухнята, а Яман му заявява, че Сехер никога не трябва да разбира за съдържанието на папката и за записа.

Яман признава пред Дженгер, че няма да допусне да изгуби и Сехер…

Сехер не престава да мисли за загрижеността на Яман по време на вечерята. Тя не разбира защо чичото на Юсуф отново се е променил така внезапно.

Сехер е изненадана, когато вижда, че Яман е легнал на дивана, на който тя е спяла досега.

Яман заявява на Сехер, че от тук нататък тя ще спи на спалнята, а той – на дивана. Сехер го пита какво е провокирало това негово решение, а той ѝ отвръща, че на дивана му е по-удобно.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.