Тв новини

„Опасно изкушение“: Доказват, че Йълдъз е прелюбодейка

Халиджан преживява инцидент. Айсел се обажда на Йълдъз и тя отива в болницата. Там се появява и Доан, а Чаатай е  бесен от този факт. Караницата им продължава и вкъщи. Чаатай ревнува Йълдъз. Тя започва да хвърля различни неща по него.

Йомер информира Кумру, че Чаатай изпитва ревност от баща ѝ, а тя използва този момент и му заявява в прав текст, че Йълдъз му изневерява с баща й. Йълдъз е решена сама да управлява акциите на Халиджан. Тя се среща с Доан. В компанията появява се Чаатай и той е бесен от това, че ги вижда двамата.

Вечерта Кумру обяснява на Чаатай, че жена му се вижда с баща ѝ в един хотел. Седаи докладва на Чаатай, че това е истина. Започва ново заседание на съда, където Чаатай заявява на съдията, че иска час по-скоро да се отърве от безсрамната си, невярна жена.

Той се кара с Йълдъз в коридорите на съда. Кумру използва този момент, вика журналистка и иска да накара всички да си мислят, че Йълдъз е прелюбодейка. Но Доан разбира какво е мислила дъщеря му, като го е изпратила в този хотел.

Чаатай иска допълнителна информация от Кумру – да му даде сведения, за да получи пълно попечителство над Халитджан. Йълдъз  се чувства много омерзена от лъжливите нападки, който Чаатай й отправя. Ендер се опитва да ѝ помогне, но целта ѝ е да разбере какви са намеренията й спрямо Доан. Трябва да разкаже за Доан какво е намислила.  Ендер се договаря с Кумру и ще си окажат съдействие, като Кумру й обещава добри отношения с Доан, а пък тя от своя страна ще й помогне Йълдъз да се разведе час по-скоро с Чаатай.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.