Тв новини

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 16 (Ето какво ще видим)


Вижте какво ще се случи в епизод 16 на втория сезон на колумбийската теленовела “Трима братя, три сестри”

Хуан и Норма се тревожат. Хуан Давид, който се чувства изтощен, си тръгва от работа и неволно удря жена с автомобила си. От удара тя пада, което я кара да изгуби съзнание. Въпреки хаотичната ситуация Хуан Давид я вдига и я откара в болницата. По време на пътуването жената идва в съзнание и двамата се разпознават.

В болницата лекарят съветва Хуан Давид, че жената трябва да остане под наблюдение. Хуан пристига в болницата, за да му окаже подкрепа. Междувременно Мюриел се стреми да предпази майка си от това да разбере за положението ѝ, затова моли Гюнтер да не разкрива истината. Въпреки това Росарио в крайна сметка разкрива лъжата на Гюнтер. Разстроена, тя се втурва в болницата и се изправя срещу Хуан Рейес. Конфронтацията се успокоява, когато Хуан Давид поема отговорност за инцидента и успокоява Росарио.

Оскар е твърдо решен да признае на Химена тайната си, свързана с Ромина и Дуван. Точно когато е на път да го направи, Андрес прекъсва разговора им. Габи запознава Нино с майка си, но той отхвърля предложението за работа, което му отправят.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.