Тв новини

„Опасно изкушение“: Влюбената Фейза казва на Чаатай, че Атлас е негов син

Фейза  отправя покана на Чаатай да срещне детето си в дома й. Чаатай и Седаи са изгонени от фирмата, а Доан е подкрепен от Йълдъз и Ендер и управлява бизнеса.

Йълдъз подкрепя Чаатай, заради изгонването му от фирмата. Доан е впечатлен от поведението на Йълдъз и получава неговите симпатии. Той казва, че ще върне мъжът ѝ в компанията.

Айсел, заедно с Халиджан отива да се срещнат с Атлас, а Кумру коментира с Йомер, че всичките проблеми на Чаатай идват от Йълдъз. Фейза иска Айсел да остави насаме децата с нея и Чаатай. Тя е влюбена в Чаатай. Арзу дава своята помощ на Кумру в опитите й тя да събере Йълдъз и Доан.

Фейза целува Чаатай, но той е скептичен и не иска нова връзка, мислите са му отправени само към Халиджан и работата.

Фейза казва на Чаатай, че е баща на Атлас. Чаатай е смутен, не знае какво да мисли. Охраната съобщава на Седаи, че Доан и Йълдъз са заедно в сградата. Айсел казва на Ендер, че е видяла Чаатай в дома на Фейза.

Доан идва на срещата на съпрузите Чаатай и Йълдъз и техните адвокати. Йълдъз очаква от него, той да каже, че няма никаква връзка между тях двамата. Той обаче дразни Чаатай, казвайки че иска да се ожени за Йълдъз. Чаатай се нахвърля върху него. Той напуска сградата и казва на Седаи, че ще им отмъсти.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.