Тв новини

„Опасно изкушение“: Кумру иска да е свидетел на делото, но това стресира Чаатай и Йълдъз

Арзу не успява да докаже, че Ендер прави някакви номера зад гърба на Доан. Арзу се опитва да я хване в престъпление.

Настъпва деня за поредното изслушване на Чаатай и Йълдъз. Тогава обаче става нещо странно. Има нов свидетел по делото и това е Кумру. Йълдъз е бясна и не иска тя да бъде свидетел. Чаатай  също не е очарован от действията. Адвокатката на Йълдъз се опитва да я накара да изслушат Кумру.

Доан е притеснен от това, че Арзу го е подвела относно Ендер. Дава една възможност на Ендер, като й казва, че ако му предостави акциите, той ще я остави в компанията. Човек на Доан го информира, че Кумру е в съда и иска да даде показания.

Ендер се среща с Йълдъз. Йълдъз я информира, че ще се среща с Доан.

Ендер е притеснена от този факт, тя дори подхвърля язвителни намеци, че Йълдъз не е никаква бизнес дама. Асуман, обач, е убедена че Доан има определени интереси към нея, затова тя трябва да бъде в идеален стил и външен вид.

Вечерята на Йълдъз и Доан протича много добре. Арзу кара Кумру да намери начин, с който Чаатай да се настрои срещу жена си. Йомер коментира с Чаатай възможността да се среща с Кумру, той няма нищо против. Приятелка на Кумру информира, че Доан и Йълдъз са на вечеря. Даже ги снима и изпраща снимки.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.