Любопитно

Митичната красавица от „Барселонагейт“ с нов луксозен имот в Турция

33-годишната Йовчева напусна скандалната къща в Барселона още преди няколко години

Новият палат на Борислава Йовчева, придобила популярност от скандала „Барселонагейт“, май е в Истанбул. Митичната красавица от известно време е в турския мегаполис, а вестник „Ретро“ се сдоби с интересни снимки, които се твърди, че са направени в луксозния ѝ апартамент, пише flagman.bg.

На фотоса Борислава е поседнала във всекидневната на дома си, обзаведен с шикозни дизайнерски мебели в синьо кадифе. На заден план се виждат кухнята, както и минибарът, върху който са подредени бутилки от едно от най-скъпите шампанизирани вина в света – френската класика „Дом Периньон“, чиито цени варират между 500 и 1000 лева за бройка в зависимост от годината на бутилиране. Очевидно кадърът е заснет преди официално събитие, на което Борислава е присъствала, като се вземе предвид изисканото ѝ официално облекло, подходящо за холивудски червен килим. Тя носи дизайнерска дълга черна рокля, съчетана с отворени елегантни бежови сандали на висок ток.

На дясната ѝ ръка отново блести пръстен, който пак събужда подозренията дали към момента Йовчева е самотна майка, или има актуален мъж до себе си, за когото е сгодена. В последно време Борислава е видимо отслабнала в лице, а вероятно е правила и козметични подобрения по визията си. Носът ѝ изглежда със съвършени пропорции, като не е изключено наскоро да е претърпяла пластична операция при талантлив хирург. Възможно е обаче и променената форма на носа ѝ да е просто оптическа илюзия от добрия макиаж.

33-годишната Йовчева напусна скандалната къща в Барселона още преди няколко години, когато се разрази международен скандал покрай имота, а името на миската бе свързано с това на бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Последните спекулации около местонахождението на Йовчева бяха, че се е установила в Турция.

Борислава страни от медийни изяви и от светския живот у нас от 2012 г. насам, когато става майка на дъщеричка, чийто баща е неизвестен. Момиченцето, което е вече на 11 години, е записано с имена Ема Бориславова Йовчева, тъй като явно не е било припознато от своя татко.

Името на Йовчева бе замесено в мащабен международен скандал още през 2018 г., когато за пръв път излиза публична информация, че тя и детето ѝ обитават луксозна къща в каталунската столица Барселона, а произходът на средствата за купуването на скъпия имот събужда известни съмнения. Историята за къщата в Барселона се появи преди близо 5 години във фейсбук групата „Да спрем разграбването на България“, където бяха публикувани и две видеа по темата, преди групата да бъде изтрита от социалната мрежа.

След това казусът бе описан от авторитетния испански ежедневник „Ел Периодико“. В публикацията там се твърдеше, че е базирана на разследване за пране на пари на испанската полиция, целящо облагодетелстване на моделката Борислава Йовчева, в което може да е замесен бившият премиер Бойко Борисов.