Тв новини

Теодора от Игри на волята: Мартин е най-слабият играч (видео)


Теодора Маринова, която участваше в Игри на волята 5 заедно със своята еднояйчна близначка, отпадна в елиминационна битка от Момчил.

Тя е на 29 години, от гр. Русе. По професия е фитнес инструктор, но от две години се е посветила на майчинството. Като дете тренира волейбол, но се отказва заради ръста си и започва да се занимава с фитнес. Влиза в “Игри на волята”, за да си почине от ежедневието и майчинството, както и за да направи нещо за себе си.

Кой според нея е най-слабият играч на този сезон, какво е мнението й за Мартин и коя е най-сексапилната участничка в предаването? Разберете с нас:

ВЪПРОС: Кой беше най-слабият играч в Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-слабият играч този сезон е Моника, защото не показа почти нищо на Арената, даже се налагаше да ѝ помагат на доста компоненти, да я повдигат и тя едва ли не да се хване, за да мине трасето.

ВЪПРОС: Кой е най-слабият играч, който е все още в играта?

ОТГОВОР: Най-слабият играч, който е все още в играта, е Мартин. Оценявам силно неговата стратегическа част, но чисто физически е най-неподготвеният

играч. Със сигурност мисля, че ще е следващият изгонен от нашето племе. То просто не останаха опции.

ВЪПРОС: Кой беше най-лицемерният играч в Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-големият лицемер в Игри на волята? Отново ще кажа Мартин. Не го познавам много добре, но от историите, които съм чувала от играчи, които са били в неговото племе, стигам до този извод.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на Игри на волята?

ОТГОВОР: Най-секси от всички в Игри на волята сезон 5 е Мудева. Тя просто е прекрасна, лъчезарна. Излъчва сексапил… Просто тя знае как да се държи. А и беше в моята коалиция, така че няма как да кажа лошо за нея.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете във фейсбук групата ни – https://www.facebook.com/groups/973091140433101