Тв новини

Изтърваха стори: Разбра се с кой е Денислава от „Игри на волята“

Денислава Велкова от „Игри на волята“ буквално стана звезда за един ден.

Не точно с представянето си в риалити формата, а след серия от публикации за личния й живот.

По-рано тя пусна снимка като булка, което предизвика вълнение у феновете й дали не е намерила сродна душа.

„Изпращам най – незабравимото си и приключенско лято с една голяма усмивка.“, написа Денислава и под поста й се изсипа лавина от коментари да каже накрая с той точно е, за да не се чудят зрителите.

Денислава определено е най-атрактивната участничка от 5-и сезон на „Игри на волята“. Красивата блондинка бързо спечели симпатиите на зрителите, а вероятно и на мъжката част от състезателите в шоуто, защото от началото на сезона досега името ѝ беше свързвано с няколко мачовци, сред които Мастагарков и Мартин Елвиса. В последните няколко епизода се забелязват искри и между нея и Михаил, пише woman.bg.

От друга страна изглежда, че Денислава си има избраник, но няма право да издаде името му преди официалното излъчване на финала на шоуто. Дъщерята на Краси Дунев, Никол, обаче май я издаде с едно съвсем невинно стори в Инстаграм.

Никол, която прекара цялото си участие в „Игрите“ на Чистилището, сподели снимка, на която се вижда, че пътува в колата на Рълев, който е на шофьорското място, а Денислава е до него и двамата сякаш се държат за ръце. Сторито беше бързо, бързо премахнато, което още повече засилва любопитството на зрителите. И може би потвърждава съмнението, че Дени и Рълев са двойката, чиято любов е пламнала на Арената.

Още интересна информация за „Игри на волята“ може да откриете във фейсбук групата ни – https://www.facebook.com/groups/973091140433101