Тв новини

Ето какво ще видим утре (15-ти декември) в „Черна птица“


Дила пита Кузгун дали е замесен в смъртта на Бехрам, а той й отвръща, че не жали враговете си. Кузгун опакова багажа си и заявява на съпругата си, че отива да живее при семейството си за няколко дни. Предлага й да тръгне с него. Кузгун и Дила се настаняват в къщата при Мерием, Картал и Кумру. Цялото семейство сяда и вечеря. Вечерта Мерием приготвя стаята на Дила и Кузгун, а Дила си спомня, че именно там е поставила пакета с наркотици като малка. Кумру случайно дочува разговора им, а Дила я умолява да не казва на Кузгун. Признава й, че той не знае, че именно тя е виновна за ареста на баща му.

Кумру излиза вън при Кузгун и го моли да не се доверява на Дила. Заявява му, че тя е враг на семейството им. Мерием за първи път от 20 години изключва външната лампа, която пали всяка вечер от деня на изчезването на Кузгун. Когато остават насаме в стаята, Кузгун се приближава до Дила и се опитва да я целуне. Тя обаче се отдръпва и го предупреждава да не го прави. Двамата заспиват, а на следващата сутрин се събуждат прегърнати. Кузгун се преструва, че спи, а Дила се приближава до лицето му и понечва да го погали. На закуска Кумру не спира да демонстрира неприязънта си към Дила. Обвинява я, че е завела иск за оневиняване на Ръфат, а Дила става от масата, заявявайки категорично, че няма да се отрече от баща си.

Дила отива в затвора при Ръфат и му заявява, че Бехрам вече не е заплаха за тях. Съветва го да признае всичко, за да намалят присъдата му, но Ръфат й отвръща, че все още са в опасност. Колата на Седа се разваля и тя отново я отвежда до гаража на Картал. Междувременно Бора се обажда на Кузгун и го заставя да избере кого да убие пръв – него или брат му… Заявява му, че и двамата ще умрат днес. Кузгун веднага се обажда на Картал, но той отклонява повикването му, за да обърне внимание на Седа.

Седа отива до тоалетната, а в същия момент хората на Бора пристигат в сервиза и извеждат Картал насила. Седа отива да погледне, като чува един от мъжете да казва на Картал, че ще го отведе при Тео. Кузгун отново се опитва да се свърже с Картал. Седа чува повикването, вдига и казва на Кузгун какво се е случило. Кузгун разбира, че Картал е убил Тео и сега Бора си отмъщава. Междувременно, Бора се обажда на Дила и й заявява, че ако наистина обича Кузгун, трябва веднага да дойде в дома му. Дила се обажда на Кузгун и го пита какво се случва. Кузгун телефонира на Али и го пита дали Картал е убил Тео. Али се досеща, че Зеки е подслушал разговора му с Картал и е осведомил Бора кой е застрелял приятеля му.

Бора изкопава гроб за Картал, а хората му го заравят. Кузгун успява да открие мястото, на което е погребан Тео, и изравя брат си, който вече е в безсъзнание. Дила пристига в дома на Бора, а той й споделя каква е причината винаги да носи ръкавици. Признава й, че като малък е бил малтретиран от най-близките хора на баща си. Междувременно, Картал идва в съзнание.