Тв новини

Ето какво ще видим утре (08-ми март) в „Намери ме“ Епизод.776

Жулиде все още не е решена дали да отиде на срещата си с Шафак. Тюляй забелязва притеснението й и се опитва да я окуражи.

Рана се свързва с Тарък и между двамата отново избухва скандал. Асистентката с нетърпение очаква резултатите от плана си.

В имението Хюмейра отказва да се храни, замислена чий е парфюмът, който е усетила по сакото на съпруга й.

Жулиде се решава да отиде на срещата с Шафак. Учителят вече е на крайбрежната и чака майката на Емирхан с букет в ръка.

По пътя Леман пресреща Жулиде и я предупреждава да не се среща със сина й. Младата жена се връща разстроена у дома.

Маджиде се свързва с Мустафа. Детективът пристига в имението, а госпожата му поставя задача да следи отблизо Тарък и да разкрие всичките му мерзости.

Вилдан за пореден път принуждава Елиф да й помага с домакинската работа. Малкото момиченце е принудено да чисти и готви.

Шафак недоумява защо Жулиде се е отказала от срещата. В същото време Леман се опитва да сближи сина си с Алев.

В имението Тарък забелязва Бирдже да носи кутии с обувки от детската колекция и се вбесява.

Асистентката на Юнус показва първите готови модели на колегите си. Всички са много въобушевени и не скриват вълнението си.

В същото време Рана пристига в имението на гости при Хюмейра. Съпругата на Тарък се опитва да скрие от асистенката на мъжа си за случилото се предната вечер.

Маджиде влиза в кухнята и вижда Елиф да върши домакинската работа. Госпожата веднага спира малкото момиченце и търси обяснение от Вилдан.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.