Тв новини

„Опасно изкушение“: Йълдъз пуска въдичка, но ще хване ли рибката?


Ендер разговаря с Шахика и казва, че тази вечер ще имат много важен гост, който ще дойде да ги поздрави за тяхната сватба. Нека Шахика реши дали ще присъства.

Йълдъз се надява да измъкне информация от Халит за отношенията му с Лейля. Тя носи кафе на Халит в кабинета му. Казва му, че иска да си поговорят, но Халит се озъбва, че няма за какво да говорят, защото вече и е обяснил по телефона какво е правил днес. Йълдъз отбелязва, че Халит не желае да разговаря с нея. Тя се сърди, че в последно време той нервничи, когато общуват. Пита го, какво крие от нея. Халит подскача от яд й и казва, че тя само си търси повод да сплетничи. Йълдъз вижда, че нищо няма да постигне и се прави на разсеяна, като го кани на вечеря.

Йълдъз решава да ползва Зехра като свой агент. Йълдъз уговаря Зехра да поговори с баща си и да го пита как е Лейля. Зехра се интересува: коя е Лейля? Йълдъз й обяснява, че Лейля е самотно момиче, което баща й иска да изгони, а пък тя се стреми да я защити. Зехра пита Йълдъз защо я защитава. Защото й е жал. Йълдъз й обяснява, че тя не е успяла да разбере нищо от Халит, тъй като  двамата с баща й са скарани, докато на Зехра ще й бъде по-лесно да го предразположи.

Зехра тръгва към кабинета на баща си. Тя се нахвърля върху Халит и започва да го целува. Халит я пита: чантичка ли иска или някакво украшение си е измислила? Зехра отговаря, че отдавна е приключила с тези неща, сега обръща внимание на духовните ценности. Халит се чуди какво искат от него Ядосва се на Зехра, че не е успяла да заработи нито стотинка от първата си книга. Тя отговаря, че винаги е така  с първата продажба, след това, нещата ще започнат да се развиват. Халит гони Зехра от кабинета си без тя да е успяла да разбере нищо за Лейля. Зехра признава на Йълдъз че не е успяла да научи нищо за Лейля и отношенията й с баща й.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.