Тв новини

„Опасно изкушение“: Една картина и тайнствена жена


Надир пристига на гости на Кая и Ендер. Изненадва ги с подарък – скъпа картина.

Появява се Шахика, когато вижда Надир, тя изпада в шок. Ендер казва, че е искала да направи изненада за Шахика, а Надир отговаря, че не се е получила изненада, а шок за Шахика. Злодейката отказва да остане на вечеря с тях. Шахика използва формален претекст да привика Ендер в другата стая.

Шахика пита Ендер: „Какво означава това, ти се опитваш да ме плашиш ли?“ „Не, отговаря Ендер, просто поканих Надир на гости.“ „Ти се опитваш да създадеш напрежение между мен и Надир“, казва Шахика. А Ендер отбелязва, че няма такива намерения. Ендер добавя, че те със Кая, работят с Надир и могат да го поканят на гости по всяко време. Шахика я контрира, че Ендер лети високо и добавя да не се налага да използва видеото.

Шахика, добавя : Ендер да не забравя, че тя работи не за Надир, а за нея.

Надир научава от Кая и Ендер, че те двамата смятат да се разделят, но той  отчита, че те двамата, като че ли са решили да бъдат семейство и това им е харесало. Надир посочва, че избрал да бъде сам, за да не навредят враговете му на неговите близки. Непозната жена звъни на Надир, той се усамотява в кухнята, за да отговори. Ендер подслушва и разбира, че Надир има някого в живота си. Ендер споделя с Кая, че Надир е говорил с тях че е сам, а всъщност не е. Защо ли крие тази жена от тях? Това, според Ендер не е случайно.

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.