Тв новини

Ето какво ще видим утре (08-ми март) в „Малки убийства“

Тайлян, Мехмет и Серахн се уговарят да се срещнат в клуба. Там научават, че Едип вече ръководи мястото. Четиримата споделят проблемите си един на друг.

Пелин вика Оя да поговорят. Към лекарката се присъединява и Арзу.

Мерве решава да накара Пелин да ѝ върне къщата обратно.

Мерве заварва Оя и Арзу в дома на Пелин. Упреква докторката, че я е предала.

Мерве си иска къщата обратно, но Пелин отказва. Първата я заплашва, че ще ѝ я върне със сълзи и молби. Пелин отвръща, че Мерве няма с какво да я заплашва, защото е чиста.

Мерве не спира да напада Оя и Арзу. Пита Арзу дали е безработна. Оя се вбесява на лицемерието на приятелките си и ги упреква. Пелин се обръща срещу Оя и заедно с Мерве я нападат словесно.

Оя желае да говорят с Мерве открито. Мерве я засича, че те не са излъгали като нея, че има гадже, когато всъщност няма. Оя я кара да попита Пелин защо е заграбила къщата ѝ, а Арзу защо е присвоила клиентите на мъжа ѝ.

Мерве заявява на Оя, че я съжалява – всички са омъжени и щастливи, само тя е сама. Предлага да я заведе на психиатър, за да не напада щастливи жени. Оя припомня на Мерве, че единствено тя я е подкрепила, когато е имала нужда.

Мерве е сигурна, че Оя се е радвала на нещастието ѝ. Изтъква пред лекарката, че ѝ е позволила да стане герой и за пръв път се е почувствала по-силна от Мерве. Оя се ядосва и казва на трите да си останат заедно и да се изядат една друга, след което си тръгва.

Серхан споделя с Едип, че не иска да нарани дъщеря си с решенията, които ще вземе.

Мерве отива да вземе Мила от училище и среща Тунч. Разбира от него, че е прегърнал Пелин, а тя е отвърнала. Мерве се радва, че е намерила слабото място на Пелин.

Оя предлага на Едип да си отмъстят на всички, като взривят Сармъшък. Едип се усмихва и се съгласява. Този път Оя е решена да стигне до края.

Тунч не спира да пише съобщения на Пелин, а тя лъже Тайлян, че е в групов чат.

Арзу научава, че Мехмет ще идва. Започва да се гласи, но след това се осъзнава. Мехмет също няма търпение да види бившата си.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.