Тв новини

Ето какво ще видим утре (08-ми март) във „Вятърничав“

Реян склонява да даде втори шанс на Миран и приема молбата му да остане с него в следващите 24 часа.

Гьонюл е категорична пред Азат, че след проведения разговор баба й ще направи всичко по силите си, за да намери Реян и да му я върне.

Миран моли Реян да го изслуша. Младежът е откровен пред любимата си, че цял живот Азизе е подклаждала огъня на омразата и го е заставяла да си отмъсти на Шадоулу.

Миран признава на Реян, че е бил принуден от баба си да се омъжи за Гьонюл. Кълне й се, че никога не е докосвал братовчедка си.

В конака на Шадоулу Джихан не е на себе си, убеден, че Азизе ще открие първа сина му и ще го убие.

В същото време Азат се свързва с Хазар по телефона. Отчаяна, Хандан взима апарата и намеква на сина си, че Реян може да е избягала сама и да не е с Миран.

В конака на Асланбей Азизе е решена да спаси Гьонюл, но е категорична, че за целта първо трябва да открие Миран.

Миран признава на Реян, че е единственото хубаво нещо, което се е случвало в живота му. Девойката не сдържа сълзите си и погалва любимия си.

Хората на Фърат му докладват, че са открили местонахождението на Миран. Младежът веднага отива да съобщи на Азизе, но майка му го спира и го съветва да не се намесва, тъй като може да навреди на приятеля си.

Миран погалва косите на Реян и е на път да я целуне. Момичето обаче вижда хвърчило и поглежда към небето.

Ярен получава съобщение от номера на Гьонюл да излезе пред конака. Там обаче попада на бодигард, който я отвежда при Азизе.

Миран подарява на Реян хвърлило, хваща я за ръката и й предлага да забравят за миналото.

Двамата пускат хвърчилото, а Миран целува Реян.

Азизе пита Фарът дали има новини за Миран. Младежът решава да не послуша съвета на Есма и уведомява господарката, че приятелят му е в Урфа.

Въодушевена, Азизе дава обещание на Султан, че тази вечер Гьонюл ще спи в собственото си легло, и тръгва с хората си от конака.

Есма пита сина си как е могъл да издаде Миран. Фърат отвръща на майка си, че го е направил само заради Гьонюл.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.