Тв новини

„Златно момче“:Ферит отново спипва баща си в неловка ситуация


Подготовката за моделските снимки се превръща в спорове между Ферит и Дефне. Момичето в много отношения подкрепя Сейран, включително нейното желание да учи и да се усъвършенства. След това тя ги кани със сестра ѝ на вечерно събитие, Ферит им забранява да отидат. Тогава Дефне го сравнява с Орхан, който също е бил ревнив мачо.

Хатуч идва на гости при Халис, предлага да мислят за настоящето, тъй като не им остава много време. Междувременно, в имението се връщат децата, Ферит признава на Гюлгюн, че Дефне му е неприятна. Майка му го моли да не приема думите ѝ на сериозно. Обяснява това с това, че тя просто им завижда.

Вечерта същия ден Дефне изпраща на Сейран избрани снимки. Момичето е във възторг, а на Ферит те не му харесват, защото са твърде откровени. Отива при баща си, за да го подкрепи. В този момент ги вижда в кабинета с Ифакат. След това се връща в стаята и казва на сестрите, че отиват на събитието при Дефне.

Ферит прекалява с пиенето на събитието, моли Дефне да разкаже за познанството ѝ с баща му, но тя избягва разговора. Абидин е силно изненадан, признава на Суна, че за първи път го вижда такъв.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819