Тв новини

„Златно момче“: Ферит иска обяснение от баща си за интимността му с Ифакат


Ферит, връщайки се в стаята си, вижда как баща му стои на прага на стаята на леля Ифакат и я докосва по лицето. Приближава се до тях и иска обяснение. Те умело променят темата на разговора. Сейран забелязва объркаността на съпруга си, но той не ѝ разказва истината. Те продължават да флиртуват, а техният разговор завършва с целувка по бузата.

На сутринта Сейран получава съобщение, а след това тайно се обажда на Юсуф. Той ѝ разказва, че е видял нейния съпруг със Султан, прегръщащи се в колата през нощта. Тогава Сейран моли именно нея да ѝ донесе кафе в стаята и пред Ферит разказва за своя сън с намек, че тя не трябва да се осмелява да взема „чужд“ мъж.

На закуска Гюлгюн разказва, че е организирала фотосесия за децата при редактора на престижно списание, Дефне. Повечето изразяват несъгласие, но Халис подкрепя желанието на Ферит и Сейран да участват в този репортаж.

Те отиват на снимките със Суна, Дефне прави отлично първо впечатление на момичетата, защото поставя на място своята асистентка, нагло флиртуваща с Ферит. По време на пробата на облеклата, Ферит забранява на съпругата си да облича твърде открита рокля. После, техният разговор преминава в нова тема, че Дефне отдавна познава бащата на Ферит.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819