Тв новини

„Златно момче“: Ферит е бесен на Сейран, защото не му е казала за изневярата на баща му


Сейран моли Ферит да ѝ разкаже за случилото се, уверява го, че заедно ще преодолеят всичко – от него се иска просто да ѝ се довери. Накрая той разказва на съпругата си за баща си с Ифакат. Сейран признава, че също ги е видяла заедно, когато за първи път е дошла в техния дом. Ферит смята нейното мълчание за предателство, изгонва я, за да продължи вечерта сам.

Пелин не допуска Сертер до себе си. В същото време, на куп съобщения от Ферит за среща, отговаря с отказ. Дефне, останала сама с Ферит, разказва за неговия баща-любовчия. Момичето продължава разговора в тази посока, включвайки женското си обаяние и провокирайки Ферит към близост. След това отхвърля неговото желание да се целунат и го съветва да отиде при Сейран, защото тя е много добра за него.

При завръщането си в имението, Сейран се скарва със Султан, когато тя я пита за мъжа ѝ. После Ифакат също получава своята дял за нейните поучения. По-късно Сейран успява да устрои среща чрез Дефне в нейния дом, те успяват да си поговорят и да изразят своите съмнения. След това Дефне предлага на Сейран да остане да нощува при нея, а на сутринта заедно да отидат в имението, за да покажат материалите от фотосесията – тя се съгласява.

На сутринта, Латиф информира Ифакат за идването на Дефне. Тя се опитва да го изобличи за отсъствието на Ферит и Сейран от дома, но той я поставя на място, напомняйки ѝ, че той не е Султан.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819