Тв новини

„Златно момче“: Султан разказва пред камера за историята си в Имението

Ифакат звъни на Султан и настоява да каже, че е успяла да измами Сейран. Заплашва я с разправа, ако продължи да разкрива тайните им. Султан е доста спокойна и уверява бившата си господарка, че е успяла да каже на Сейран само най-малкото, след което затваря телефона. В следващия момент става ясно, че Султан разказва за всички дела на Ифакат пред камера на Тайлан, под наблюдението на Нюкет.

Ферит се среща с Абидин и му разказва за Суна, изказва предположението, че зад забежката й с Кая със сигурност стои някой. Абидин пък се самообвинява, че не е дал възможност на момичето да се обясни с него, когато е искало.

Братът моли Зерин да му разкаже за мъжа на Пелин или поне да му покаже снимка. Тя предпазливо се опитва да обясни, че той е в чужбина и ще ги запознае задължително, когато се върне в Турция. След това добавя, че Пелин не е била омъжена…

Тази информация изкарва брат й извън кожата му, той обвинява Зерин за всичко, счита случилото се за унизително за него. След това ги прогонва от очите си.

Гюлгюн моли Сейран да не се предава и да защити семейството си. Момичето е уверено, че зад всички несгоди стои Ифакат, обещава, че няма да остави да наранят повече никой от близките си, в частност Суна. В следващия момент в стаята влиза Суна с баща си и леля си. Казъм ги моли да ги оставят насаме, след което иска от дъщерите си да обяснят кой е измислил подобна идея. Суна казва, че Сейран не е замесена, но това само нагнетява обстановката. След това Казъм с Хаттуч си тръгват, оставяйки сестрите насаме. Но разговор между тях не се състои – Сейран отново обвинява Ифакат в случилото се, а Суна поема вината на себе си и напуска стаята.

Нюкет изпраща Тайлан със записаното видео при Ферит, той го застига в кафене с Абидин. Той тъкмо излиза от тоалетната, казвайки, че скоро животът му ще се промени. Ферит се съгласява на разговор, в хода на който разбира, че се канят да го шантажират с информация, получена от Султан. Ферит, за негово учудване, не се ядосва – само казва, че не се страхува от техните заплахи. И моли да предадат на този, който стои зад заснемането на това видео. Тайлан го съветва да се обърне към Ифакат и да я предупреди да „внимава на завоите“.

Пелин плаче заради реакцията на чичо си, а също така си спомня, че Ферит така и не се е свързал с нея, въпреки че е обещал. Тогава Пъръл показва на братовчедка си снимка, която е инсценирала с приятелка в клуб, казва, че с нейна помощ ще успеят да привлекат Ферит под отговорност.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819