Тв новини

„Златно момче“: Ще рушат брака на Сейран и ферит този път с „ръцете“ на Суна

Нюкхет се връща в имението, където научава от Казъм, че децата им скоро ще се женят. Тя е силно изненадана, надява се, че мъжът се шегува, но осъзнавайки, че говори истината – променя лицето си и се насочва към стаята на баща си.

Междувременно, Ифакат отново обработва Халис – той се оплаква, че щом не я е послушал – в дома отново се е случило нещо. Ифакат му предлага да продължи разрушаването на брака на Ферит със Сейран, но вече с „ръцете“ на Суна.

Нюкхет нахлува в стаята на баща си и става свидетел на техния диалог. Моли да се изчака със сватбата на Суна и Кая, но Халис смята този въпрос за решен… Излизайки от стаята на Халис, Нюкхет притиска Ифакат до стената и й нарежда да прекрати манипулациите си с живота на сина й – жената само се усмихва в отговор. Нюкхет си тръгва, но я съветва да се оглежда наоколо.

След това Нюкхет се явява в стаята на сина си, той съжалява, че тя не е научила тази новина от него. Той уверява майка си, че със Суна всичко е сериозно и сватбата им е вече решен въпрос. Нюкхет призовава Кая към благоразумие, опитва се да обясни, че бракът им е само част от хитрия план на Ифакат. Моли го да преосмисли и да съобщи за това на Халис, но той остава непоколебим.

Суна идва на разговор при Кая, отново се извинява, че го е принудила със своите думи да се ожени за нея. Обещава да измисли начин как да „върнат“ всичко обратно. Младежът пък заявява, че не съжалява за последиците. Смята, че самата съдба им е помогнала да направят крачка един към друг, след което й се обяснява в любов и й прави импровизирано предложение за брак. Суна се усмихва и казва, че обратен път назад за тях вече няма.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819