Тв новини

„Златно момче“: Суна е бясна на Сейран, защото й пречела на щастието

Скандал в имението

Пристигайки в имението, Ферит и Сейран разбират за „приключенията“ на Суна и предстоящата й сватба с Кая. Ферит се подиграва на новината, което ядосва Суна. Тя избухва, упреквайки го, че иска да контролира всичко и се ядосва, когато не му се получи. Ферит изпада в ярост, припомня й Абидин и късмета му, че Бог го е спасил от нея. След това излиза от къщата, звъни на приятел и си уговарят среща.

Сейран предупреждава Суна

В личен разговор Сейран разбира от Суна, че Ифакат е зад брака им. Моли я да не се поддава на игрите й, защото най-вероятно има задни мисли. Суна  е бясна на Сейран, заявявайки, че е свикнала сестра й да й жертва живота си. Също така, че никой не смята, че тя заслужава да бъде щастлива и може би да стане част от семейство Корхан. Сейран се опитва да й вразуми, но Суна е убедена в правотата си.

Сейран се противопоставя на Ифакат

Сейран нахлува в стаята на Ифакат и й забранява да се намесва в живота на сестра си. Отново я обвинява в лицемерие. Разказва й какво е научила от Султан, но Ифакат се опитва да обърне думите й на шега, въпреки че по лицето й се виждат притесненията й. Сейран я предупреждава, че ще я „смаже“, ако отново посегне на сестра й.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819