Тв новини

„Златно момче“: Ще омъжват Суна насила, а Зерин заплашва Сейран


Ферит обсъжда със Сейран своите впечатления за годеника на Суна, като го оценява положително. В отговор, Сейран изразява съмнения относно съвместимостта на Суна и Сафет, виждайки тяхната различност. Ферит, от своя страна, се извинява на своята съпруга за миналите си действия, признавайки, че присъствието ѝ в живота му го е променило. Той я уверява, че преди не са имали общо бъдеще и я моли за доверие. Сейран обаче изразява съмнения за тяхната връзка,  докато Пелин продължава да бъде част от живота им.

Междувременно, Пелин моли майка си Зерин да не се намесва в отношенията й с Ферит и Сейран. Зерин, от своя страна, настоява да не се меси в нейните дела и планира да говори с родителите на Сейран. В този момент, Суна успява да се срещне с Абидин и се извинява за неочакваната среща със Сафет. Абидин разбира, че това не е било нейно решение. Суна се опитва да обясни на Абидин, че нейните родители, Ифакат и Казъм, вероятно няма да се откажат от идеята да я омъжат, като пример за това дава сестра си, която е била принудена да се омъжи за Ферит. На раздяла, те си признават взаимната любов.

Зерин се обажда на Сейран, предлагайки среща, като в противен случай заплашва да посети нейната майка. Сейран се съгласява на срещата, като крие това от Ферит. Едновременно с това, Орхан посещава Дефне, която му признава, че е объркана в мислите си и си спомня за щастливите им моменти от младежките години. Тя признава, че й липсва.

От друга страна, Сафет се съгласява да се ожени за Суна. Ифакат съобщава за това на Халис. Халис е объркан и търси съвет от Хатуч, която казва, че не се противопоставя на техния брак, тъй като не иска да разваля живота на своята племенница заради собственото си минало. После съобщава на Суна за предстоящата ѝ сватба. Суна от своя страна признава, че не желае да се омъжва, но изглежда, че нейните желания са игнорирани.

Сцената завършва с пристигането на Сейран в апартамента на Зерин, където тя става свидетел на близките отношения между Ферит и Пелин.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819