Тв новини

„Златно момче“: Ферит отново се оправдава пред Сейран за срещата му с Пелин


Ферит не успява да спре Сейран, след като го вижда с Пелин и се връща в апартамента си и настоява никой да не се меси в неговите отношения. Зерин уверено казва на дъщеря си, че Ферит скоро ще си промени мнението и е готова да го накара да се ожени за Пелин.

Ферит настига съпругата си у дома и се опитва да обясни, че е отишъл там, за да попречи на Зерин да отиде при родителите й. Той убеждава Сейран, че Зерин се опитва да ги раздели. Ферит уверява, че Пелин е в миналото му и че сега обича само нея. Сейран не вярва, казва, че е уморена всеки път да вярва на неговите обяснения, след които той отново и отново я разочарова. Ферит уверява съпругата си, че ако заплахите на Зерин бяха реални, тя отдавна щеше да отиде при нейните родители.

Халис тайно разказва на своята секретарка Мехмеж, че Ифакат умишлено иска да омъжи Суна за внука на Сафет. За щастие тя не знае за истинските им отношения с Хатуч. Мъжът предполага, че Сафет иска да  отмъсти на него чрез Суна. Също така разказва, че той отдавна не излиза на улицата и не се показва на никого заради нараняванията, които е получил след оная престрелка.

На празничната вечеря в имението пристига семейството на Сейран. Халис, забелязвайки отчужденото състояние на Суна, започва разговор с нея. Паралелно с това Хатуч моли Ифакат да разкаже някои подробности за жениха – тя му дава ласкава оценка, отбелязвайки сериозността на неговите намерения. След това предлага на младите хора да се срещнат отново. Асуман изразява съмнения относно правилността на толкова бързата сватба. Суна с труд изстисква от себе си думите на послушание на решението на баща си. Свидетел на нейния отговор става Абидин.

Зерин пристига в дома на родителите на Сейран и има намерение да се срещне с Есме.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819