Тв новини

„Златно момче“: Бягство през прозореца


Домоуправителят съобщава по телефона на Казъм за появата на една дама, която иска среща със съпругата му. Зерин, майката на Пелин, не чака и си тръгва. Казъм настоява да се подготвят записи от охранителните камери, за да разбере коя е търсила среща с тях. Сейран е убедена, че това е била Зерин. Тя и Ферит успяват да организират предаването записа на Казъм, на който лицето й не се вижда. Връщайки се вкъщи, Казъм измъчва съпругата си с въпроси кой може да е искал среща с нея. Заплашва я, че ще се разправи с нея и леля й, ако разбере, че крият нещо от него.

Абидин влиза в стаята на Суна и се опитва да я успокои и да избърше сълзите й. Иска да разбере какво очаква отношенията им и сериозни ли са нейните намерения към него. Суна признава любовта си към Абидин, както и че не смее да каже цялата истина на баща си. Абидин й предлага да избягат заедно, но тя му напомня за техния предишен неуспешен опит. В този момент в стаята влиза Ифакат, а Абидин успява да изскочи през прозореца.

Султан го вижда, но показва, че няма да го издаде, защото той не е казал за тях с Ферит. Ифакат настоява Суна да избърше сълзите си и да бъде силна, защото шофьорът не заслужава нейните тревоги. Унижава Абидин с думи, говорейки за неговата бедност и незначителност.

Ферит и Сейран отново се карат, заради Пелин и майка й. Ферит отива да спи на дивана. На сутринта Сейран събира мислите си, за да поговори първа с Есме, за да предотврати удар от страна на Зерин.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819