Тв новини

„Наследство“: Икбал планира да убие Сехер


Сюжетът на сериала продължава да се върти около романтичните моменти и приятните изненади, но се появява и мрачният план на Икбал. Лудата от гняв Икбал планира да убие Сехер, но дали ще успее в замисъла си? Ще бъде ли нарушено щастието на Сехер и Яман?

Любовната игра на Сехер и Яман!

Най-радващото нещо за зрителите на сериала е любовната игра на Яман и Сехер. Двамата се държат като наскоро влюбена двойка, която се опознава. Постоянно се държат за ръце, гледат филми заедно и не спират да си пишат съобщения, като лудо влюбени. Тези моменти са изключително романтични и доставят голямо удоволствие.

Романтиката между тях ще продължи и дори ще се задълбочи. Всички очакваме първата целувка на тази тясно свързана двойка. В бъдещите епизоди топлината на тези романтични моменти ще се засили още повече.

Злодейският план на Икбал!

Затиснатата в ъгъла голяма змия – Икбал, ще заложи на мръсни планове. Заобиколена от Зухал, Икбал ще търси спасение, като се опита да премахне Сехер. Двете вещици до този момент винаги са били неуспешни в плановете си. Въпреки това, този път планът е изключително опасен. Икбал нарежда на своите хора да убият Сехер, като инсценират инцидент.

След смъртта на Кираз, голямата болка, която може да последва в любовта на Яман и Сехер, ще бъде нещото, което всички най-малко желаем. Въпреки това, като помислим за сценаристите, трябва да бъдем подготвени за всичко. Ако Икбал успее, Яман и Сехер ще са изправени пред много трудни дни. Освен това, в този инцидент единият от двамата може да остане с увреждания.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.