Тв новини

„Наследство“: Любов, щастие и невидима заплаха за Неслихан


В сериала „Наследство“ Яман и Сехер продължават да ни възхищават. Любовта между двамата пламенно нараства, омагьосвайки зрителите. Какво ли ги очаква в бъдещите епизоди? Ще се развали ли тази красива любов, или ще продължи с пълна сила?

Яман вдига летвата високо! От Яман се появява истински романтик. Той подготвя страхотни концепции за Сехер. Изненадите, които прави, оставят Сехер без думи. Както и ние, зрителите, останахме шокирани от това как Яман се превърна в толкова романтичен мъж. Романтиката между двамата ще продължи още по-силна, не се притеснявайте.

Яман ще предприеме романтични изненади: стихове, музика и още много други неща, за да спечели сърцето на Сехер. Докато гледате тези моменти, ще чувате звуци на птици. Сякаш чуваме въпросите ви откъде идват тези звуци на птици. Сърцето на Сехер ще бие силно от вълнение, в него сякаш птички ще чуруликат. Най-накрая ще се насладим на дългоочаквания романтизъм заедно.

Али се съвзема! От друга страна, Али продължава да ни раздира сърцата със спомените за Кираз. Добрата новина за Али е, че той ще се опита да преодолее тази болка и да се върне към живота. Въпреки че ще е трудно, Али ще успее в това.

В сериала също има сблъсък между две вещици и фактът, а Неслихан така и не вижда истината. Както казахме в предишните резюмета, Неслихан няма да се поучи, докато не почувства болка. Двете вещици продължават да се борят една с друга. Затисната в ъгъла Икбал ще се бори да спаси Зухал.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.