Тв новини

„Златно момче“: Сейран е готова за близост, но Ферит я отрязва


Ифакат е разочарована, след като разбира, че Фуат и Асуман са се помирили. Тя обръща внимание на Гюлгюн, че е трудно да се разберат проблемите на живота в техния дом без да имаш собствени деца. След това Ифакат се скара с Латиф, критикувайки неговата неспособност да взема решения самостоятелно.

Ферит разговаря с дядо си, като споделя, че успял да помири Асуман и Фуат. От своя страна, Халис изразява съмнения относно намеренията на Зерин, която го е посетила, предполагайки, че тя не е дошла с добри намерения. Ферит въздиша и успокоява дядо си, че Зерин не е имала други теми за разговор.

Сейран споделя със своята сестра, че е готова да се сближи с Ферит. Нейната сестра я подкрепя и се радва за нея. Междувременно, Орхан и Дефне се разхождат в парка, спомняйки си за своите младежки години. Дефне обещава да говори с Ефе, за да го убеди да избегне конфликтите с тях. Орхан признава, че не успява да се справи с всички проблеми в семейството, а Дефне го насърчава да се отпусне и да живее живота си пълноценно, подчертавайки, че е важно да не пропуска значимите моменти в живота.

Ферит се среща с Пелин в колата и настоява тя да му разкаже за това, което се е случило с нейната майка. Той е разочарован, че е бил обвинен за всичко от нея. Пелин обяснява, че се чувства затворена и нещастна, обвинявайки Ферит за това. Тя сравнява ситуацията си с тази на Сейран, която без усилия е спечелила симпатиите на Ферит. Накрая Пелин казва на Ферит, че той вече не значи нищо за нея и го изгонва от колата.

Когато Ферит се връща у дома от работа, той веднага настоява да разбере дали Сейран иска развод, което разваля нейното настроение за близост. Желанието ѝ да изрази своите чувства остава на заден план поради новия спор.

По време на вечерята Асуман и Фуат обявяват, че искат да осиновят дете. Ифакат е шокирана от тази новина. Орхан и Гюлгюн се обявяват на нейната страна, предлагайки да отложат съобщението за Халис.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819