Тв новини

„Златно момче“: Ферит предлага на Сейран да се разведат


В офиса на компанията майката на Пелин Зерин иска среща с Халис. В същото време, Фуат и Асуман споделят с Ферит своето желание да осиновят дете. Те го молят да подкрепи решението им пред останалите членове на семейството, очаквайки, че някои може да не одобрят тази стъпка.

Ферит случайно чува разговора на Сейран със сестра ѝ, където тя признава, че е затруднена да забрави миналото и да се отдаде изцяло на него. Тя се колебае дали може да му се довери напълно. Суна защитава Ферит и съветва Сейран да му даде шанс. Въпреки това, Сейран е убедена, че отношенията им няма да успеят. Ферит, непоносимо обиден, влиза в стаята и предлага на Сейран да не търпи повече, изразявайки съмнение защо все още се опитва да спечели нейното одобрение. Той заключава, че не може да продължи така и вижда развода като единствената алтернатива.

Пелин звъни на телефона на Ферит, като е записана под името на техния началник. Фуат решава да отговори и разбира, че майката на Пелин е тръгнала към компанията за среща с техния дядо. Фуат информира Ферит, след което заедно тръгват към работа.

Зерин успява да влезе в кабинета на Халис преди пристигането им. Тя говори с него за дъщеря му, като съзнателно скрива истинските причини за посещението си. Преди да си тръгне, тя споделя с Халис, че работи в Лондон по дизайн на обеци за тяхната компания с неговата дъщеря Нюкет.

По-късно Ферит и Зерин също провеждат разговор. Зерин го обвинява за неговите действия спрямо нейната дъщеря. Тя също споменава Сейран, като твърди, че тя няма право да се меси в отношенията им с Пелин. Зерин е убедена, че Ферит е разрушил не само живота, но и бъдещето на дъщеря ѝ. Накрая тя настоява Ферит да се разведе със съпругата си и да се ожени за Пелин.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819