Тв новини

„Златно момче“: Ако Ферит не се разведе, майката на Пелин ще разкрие голяма тайна за Корханови


Пелин се съмнява в успеха на плана на майка си. Тя е убедена, че Халис няма да позволи Ферит да се разведе със Сейран и да се ожени за нея. В същото време, Ферит размишлява върху думите на Пелин и нейната майка, което води до още един конфликт със Сейран. Сейран вече е на път към банята, за да се преоблече в дантелена нощница, а Ферит смята, че тя не полага усилия за тяхната връзка. Разочарована, Сейран го нарича глупак и се затваря в банята, за да плаче.

Орхан и Дефне излизат за сутрешно бягане. По пътя, Орхан споделя с нея, че е взел решение без одобрението на баща си. Дефне не вижда нищо лошо в това, тъй като Халис е доверил управлението на компанията на Орхан, давайки му правомощията да прави такива решения.

Сейран разказва на сестра си за проблемите в отношенията си с Ферит, признавайки, че между тях така и не се е случило нищо значимо. Суна я насърчава да опита отново и намеква, че иска да стане леля.

Зерин посещава Гюлгюн и е приятно посрещната вимението. Тя изразява мнение, че посещението ѝ идва в подходящ момент за Пелин. Зерин обаче разкрива, че Ферит не е спазил обещанието си да се разведе със съпругата си и да продължи връзката си с Пелин. Тя също така иска обяснения от Гюлгюн за инцидента, при който Сейран е изгонила Пелин от дома им. Гюлгюн се извинява, но не може да добави повече. Зерин настоява за развод между Ферит и Сейран, заплашвайки да разкаже на Халис цялата истина за дъщеря му в Лондон, ако това не се случи.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819