Тв новини

„Преплетени съдби“: Зейнеп се чуди къде е изчезнал Халил


Беше подготвен доклад, в който се казваше, че Дженет е починала от сърдечна недостатъчност и образуван тромб.

Зейнеп дойде до дома на Халил и започна да го вика. Само че Халил не отговаряше на виковете на Зейнеп. В този момент Халил участваше в битки и излезе от там победител. Йълмаз наблюдаваше от прозореца Зейнеп и не разбираше за кого тя толкова силно страда още от сутринта?

Зейнеп е отчаяна заради случващото се. На нея й казват, че когато Халил губи, така изчезва и тя трябва да се примири с това. Но Зейнеп много се тревожи за Халил и не може да намери спокойствие. Тя много му липсва и сега й е необходимо да чуе гласа му. Йълмаз много се радва, че е излязъл докладът. Защото сега балансът ще се промени коренно. Зейнеп не възнамерява да се оттегли просто така и продължава да търси Халил навсякъде.

Сега а нея най-важното е да разбере къде е успял да отиде. В този момент Халил доведе Дженет на мястото, където се провеждат неговите битки и казва, че точно тук всеки ден го бият. После попита дали тя не е свикнала с това? След всичко изказано, Халил гони Дженет.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.