Тв новини

„Златно момче“: Пелин иска да направи решителна стъпка

Суна изразява загриженост към Абидин, като го убеждава да не се тревожи, тъй като в случилото се няма негова вина. По-късно, когато той донесе в апартамента им вещите на Ферит, момичето забелязва липсата на червената нишка, която му е подарила. Абидин обаче я показва, прикрепена към верижка около врата си, символизирайки, че тя винаги е с него.

Есме предприема драстични действия, което води до това Кязъм за първи път да покани нея и дъщерите им на обща вечеря. Впоследствие всички подкрепят Ферит за предстоящата среща с нападателите. По-късно Халис, Орхан и Ферит посещават Вахит в дома му, където той ги кани на разговор. Ситуацията се нажежава, когато чичо Сертер отказва да целуне ръката на Халис, последван от шамар от Халис и смирено наведени глави от хората му. След това Халис води разговор със Сертер, настоява за извинение от него и от цялото му семейство, което те приемат. Разговорът завършва без инциденти.

Пелин съобщава на Ферит, че възнамерява да се върне в родния Измир, вярвайки, че това е най-добре за двамата. Въпреки това, Ферит настоява тя да остане, обещавайки да й намери ново жилище скоро. По-късно Ефе и Дефне посещават Кязъм и Сейран, за да им покажат договора. Кязъм е изключително доволен от хонорара на дъщеря си. Именно тогава Ифакат и Ферит се появяват…

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819