Тв новини

„Наследство“: Яман не успява да каже истината


В сериала „Наследство“ дълго скриваните истини най-накрая излизат наяве. Яман, който временно се е освободил от Зухал, все още не е намерил смелостта да се изправи пред Сехер. Възникват въпроси: Ще се съберат ли Яман и Сехер? Ще прости ли Сехер на Яман? И ще спрат ли Зухал и Икбал да преследват главните герои?

Яман, изглежда, няма да се изправи пред Сехер. Това е моментът, който всички очакваме, но думите не успяват да излязат от устата на Яман и това постоянно води до хаос в сериала. Изненадващо, той избира трудния път вместо лесния, като по този начин държи зрителите в напрежение.

Яман не планира да разкрие истината на Сехер, а по-скоро се опитва да действа романтично, за да спечели нейното сърце. Макар че този подход може да изглежда уместен, присъствието на Зухал и Икбал комплицира нещата.

Зухал и Икбал продължават да вършат злодеяния. Докато Яман се опитва да си спечели прошката на Сехер, те са в пълна готовност да се възползват от всяка ситуация. Икбал, знаейки за тайната на Яман, е решена да я използва за свои цели, като се опитва да разруши връзката му с Сехер.

Но въпреки всичко, Сехер изглежда ще прости на Яман. Тяхната любов постепенно надделява над интригите на Икбал. Сехер може да се опитва да се противопостави на Яман, но тяхната обич е силна и неизбежно води към примирение. Въпреки това, плановете на Икбал все още могат да доведат до нови обрати в сериала.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.