Тв новини

„Златно момче“: Сейран гони Пелин от имението, разказва истината на Халис


Ферит води Сейран в стаята, за да обсъдят проблемите, възникнали след появата на Ефе в дома им. Там той я убеждава да отговори на молбата на дядо си и да отиде с него на вечеря във вилата. Сейран, спомняйки си за Пелин, изисква от Ферит да се отърве от нея. Въпреки своите негативни чувства, Сейран решава да тръгне със съпруга си.

Пристигайки на мястото, Сейран с изненада вижда Пелин на балкона на тяхната стая. Обхваната от силни емоции, тя се приближава към Пелин и първоначално я моли любезно да си тръгне. Но, не получавайки отговор, Сейран изхвърля Пелин от вилата, като се уверява, че всички ще я видят. Ферит е изненадан от случилото се, но в същото време не може да скрие своето удовлетворение от ситуацията.

След пререканията, Халис става свидетел на сцената и среща Сейран на пътя обратно. Той я засрамва, а тя събира смелост да го помоли за възможност да обясни случилото се. В стаята си, Халис слуша разказа на Сейран за истината относно Пелин и Ферит, както и за мълчанието на останалите по въпроса. Халис е поразен от разкритията, извинява се пред Сейран и изразява своята гордост от начина, по който тя защитава своето семейство.

Междувременно, Ифакат звъни на Орхан, настоявайки да се върне веднага у дома. Това прекъсва приятната им среща с Дефне. Върнала се в стаята, Сейран изхвърля оставащите вещи на Пелин в коридора и моли слугите да ги доставят на адрес. После тя взима телефона на Ферит и блокира номера на Пелин, казвайки му, че повече няма да я види.

По-късно, Латиф кани Ферит на разговор при дядото. Той иска да чуе истината за връзката му с Пелин. Ферит признава, че Сейран е казала истината и че Пелин наистина е била негова приятелка, когато се е оженил за нея. Той обяснява, че с времето те са прекратили всякакви отношения, а в настоящата ситуация е помогнал на Пелин, за да я спаси от Сертер. Ферит признава пред дядо си, че все още се чувства отговорен за Пелин, тъй като някога я е наранил сериозно.

След разговора с Халис, Ферит отива при Суна, търсейки обяснение за промените в поведението на Сейран. Тя го нарича глупак и му отваря очите за факта, че Сейран се е влюбила в него и затова защитава техния брак с всички сили. Ферит остава щастлив от това откровение.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819