Тв новини

„Златно момче“: Откровенията на Сейран и предупреждението на Пелин


Сейран, с внушителна честност и сърдечност, откровено споделя с Пелин своите изпитания – трудният път, през който е преминала, когато се е озовала в брака си с Ферит. Тя разкрива, че въпреки принудата, бавно започва да усеща привличане и дори нежност към него. С уважение към собствените си чувства, Сейран признава, че вече не може да се откаже от Ферит и говори на Пелин, че нейното присъствие пречи на техния брак. Пелин, от своя страна, не крие своите силни емоции към Ферит и изразява своята неспособност да си представи живота без него. Пелин предупреждава Сейран, че щом тя стане истинска съпруга на Ферит, той вероятно ще я напусне  и ще си намери друга.

Междувременно, Сейран се извинява на Гюлгюн за несгодите, които последваха разкритието на истината за Пелин. Въпреки трудностите, Гюлгюн не е злобна към своята снаха, а по-скоро се радва, че благодарение на нейните усилия семейството ще преживее положителни промени в ежедневието и начина на живот. Гюлгюн споделя, че и тя е взела решение за лична промяна.

Сейран разкрива на Ферит за срещата си с Пелин и го предупреждава, че повече не ще търпи старите му навици. Ферит признава, че е бил несправедлив към нея и изпитва вина, особено когато тя е изправена пред затруднения. Сейран, със зряла проницателност, уверява Ферит, че той не е единственият виновен за техните спорове.

Орхан слага край на връзката си с Ифакат. Казъм, разглежда телефона на Хатуч и открива чести обаждания от Халис. По време на вечеря, той провокира Халис, като заявява, че Хаттуч страда от болестта на старостта. Асуман, от своя страна, става свидетел на тайна среща между Абидин и Суна,  това я изпълва с радост не само за тях, но и за собствения си брак с Фуат.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819