Тв новини

„Златно момче“: Ифакат търси начин да елиминира Сейран


Сейран изпраща Ферит на работа рано сутринта, като му напомня, че скоро ще се отправи със Суна по лични дела. В същото време, Асуман и Гюлгюн настояват Фуат да бъде откровен с Халис в службата. Орхан на четири очи уверява своя по-голям син, че ще намерят изход от затрудненото положение, преди дядо им да се досети.

На закуска Асуман изразява подкрепа за Сейран, обсъждайки нейните действия. Четиримата мъже от фамилия Корхан се събират в офиса. Халис праща Ферит за обучение при Садък, давайки му свобода да постъпва с внука си по свое усмотрение.

Султан споделя с Ифакат съмненията си, че Юсуф и Сейран може би не са просто съграждани от един и същи град. Тя я умолява да намери доказателства, които биха й позволили да накаже Сейран. После Султан активира диктофон и хитро се опитва да измами Юсуф да разкрие повече информация. Въпреки че той разкрива малко повече от нужното, той заплашва Султан, че може да разкрие тяхната тайна вечерна среща с Ферит.

Орхан тайно се среща с Дефне, оплаквайки се от настоящата ситуация и последните промени в имението. Дефне го утешава и му дава кураж. Сейран се среща насаме с Пелин, извинявайки се за своето грубо поведение. Тя признава, че е изгубила Ферит още когато го е изпратила на летището.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819