Тв новини

„Златно момче“: Ферит подготвя таен телефон, за да си говори с Пелин


Сейран нежно поставя Ферит на леглото, а той с умоляващ  поглед я пита кога ще дойде време да спят прегърнати. С лека усмивка и мъдрост в очите, Сейран отвърна, че денят ще настъпи, когато душата ѝ усети истинността на неговата любов. На следващата сутрин тя подготви закуска за своя съпруг, изпълвайки дома с аромат на топлина и грижа. По време на храненето, със замислен поглед, тя разкри на Ферит своя план да въведе система от награди и наказания за поведението му, като начало поставя нежна целувка в знак на благодарност за изядената закуска.

Междувременно, Латиф, със строгост в гласа, забрани на Ифакат да приготвя закуска в стаята, казвайки, че тя трябва да поиска разрешение. Султан, близка на Ифакат, е разтревожена от тези новини и решава да подстрекава колегите си за организиране на бунт срещу тази несправедливост. В същото време, Сейран сподели със своята сестра, че Ферит й е говорил за любов – думи, проникнали дълбоко в сърцето ѝ, каращи я да повярва в неговата искреност. Но въпреки това, тя си даде време и не бърза да се сближи със съпруга си, изчаквайки действията му да говорят повече от думите.

От друга страна, Ферит преодолява миналото и отблокира телефонния номер на Пелин, като след това й се обади с въпрос за нейното състояние. Разговорът скоро се превърна в спор, от който Ферит разбра, че майка му е въвлечена в контакт с родителите на Пелин. Младият мъж ѝ предлага да смени номера си, за да могат да продължат да общуват тайно, тъй като все още имат неизговорени теми.

Ферит иска от своя дядо Халис, няколко часа свободно от работа време. Халис пита за причината, Ферит колебливо, но искрено споделя своя мотив. Междувременно, Сейран се бори със собствените си мисли и внезапно решава да изненада Ферит, като отиде на работното му място с подарък, символ на надежда и обич.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819