Тв новини

„Златно момче“: Казъм прасва Ферит в лицето


Зерин засича Казъм на улицата, разказва му за техния разговор с Есме и го моли да поговори с нея. Смята, че Пелин е загубила честта си. Казъм предлага да се разберат момичетата. Тогава Зерин преминава към друг план, предлага на мъжа услугите на адвокат, който ще му помогне при развод Сейран да получи възможно най-много пари от Корханови. През целия разговор Зерин флиртува с Казъм.

Сейран отново признава пред семейството си, че няма да се върне в имението дори под заплахата от смърт. Съобщава, че се е променила и не планира цял живот да търпи побоите на съпруга си, както го прави майка й.

Ферит се среща с приятелката си, Гюлшах. Тя не разбира как той е решил да се ожени за момиче от Антеп. Смята, че трябва да приеме ситуацията и да се разсее: предлага да отидат заедно в Ню Йорк. Също така момичето разказва на Ферит за тяхната скорошна среща с Пелин, която много се тревожи за него.

Казъм се връща у дома и изненадва своите жени с поведението си. Той проверява сериозността на решението на Сейран да се разведе с Ферит. След нейния положителен отговор, той съобщава на семейството, че вече не е готов да търпи унизителното отношение от Корханови и позволява на Сейран да се разведе със съпруга си. След това Казъм отива в имението на среща с Халис и му заявява за предстоящия развод на децата им. Също така иска извинение пред дъщеря си, което изважда Халис от равновесие. После доволен напуска дома на Корханови.

Гюлгюн съобщава на сина си, че Казъм е подкрепил техния развод със Сейран. Той отива при тях в апартамента и се опитва със сила да я върне у дома. Сейран повтаря решението си да остане. В този момент се връща Казъм и между тях се разгаря вербална схватка, която кара Казъм да удари Ферит по лицето.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819