Тв новини

„Златно момче“: Пелин ще се запознава с Халис

Ферит продължава да моли Сейран да тръгне с него, но тя остава вярна на своето решение. Тогава той се обръща и със сълзи напуска апартамента.

Халис събира роднините и дава наставления, в които забранява всякакви контакти със Сейран и нейното семейство. По-късно Ферит казва на леля си Ифакат, че се съгласява на развод и й разказва за случилото се в апартамента на Сейран. Тя едва скрива удовлетворението си, казва, че никой от тяхното семейство не го заслужава. След това, сякаш случайно, съобщава на Халис научава за шамара на Казъм срещу Ферит. Дядото упреква Ферит в нерешителност, понеже е понасял побои и се е върнал в къщи без жена си. След това дава указание на Ифакат да подготви всички необходими документи за развода.

Ифакат започва да работи чрез Халис в полза на Пелин. Успява да получи неговото съгласие тя да дойде в имението, за да се запознае с него.

Суна се опитва да обясни на сестра си, че Ферит я обича, тъй като въпреки всичко е дошъл да я търси в техния дом. Сейран признава пред нея, че също го обича лудо, но разбира, че техните чувства само ги въвличат в лудост и ги правят нещастни. В този момент на Суна й пише Абидин с молба да слезе при него на разговор, в противен случай обещава да се качи в апартамента. Есме съобщава на Суна, че утре при тях ще дойдат нови сватове с младоженеца.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819