Тв новини

„Златно момче“: Ифакат манипулира Халис, подготвя го за развод


Казъм притиска Сейран, заплашва я с бой, ако не се върне в имението. Въпреки това, момичето продължава да стои твърдо на своето. Междувременно, в имението Ифакат разказва на Халис за нападението на Абидин над Султан, защото е мислил, че Ферит е научил истината от нея. Халис е изненадан, признава, че не е знаел за това. Ифакат засрамва Латиф и разказва, че той е плащал на прислугата от своя джоб. Халис го изобличава за самоуправството. Малко по-късно Абидин идва при Латиф, за да иска уволнение.

Пелин се среща с приятелката на Ферит – Гюлшах. Моли я да се срещне с него, за да го подкрепи и да се поинтересува от неговото душевно състояние. Също така я моли да запази в тайна факта, че тя я е помолила за това.

Ифакат не се успокоява: първо се обажда на Сафет и съобщава, че е настъпило време да решат проблема с Казъм. След това влияе на Халис, съветва го да не ходи на работа и да си почива у дома. Намеква, че бракът на Ферит няма бъдеще и споделя своето мнение, че трябва да се разведат.

Ферит отива до дома на Сейран, шантажира я под претекста за посещение в апартамента, за да може да разговаря с нея. Изразява недоумението си относно нейното поведение. Сейран от своя страна му повтаря, че не планира да се връща в имението, но Ферит не приема сериозно думите й.

Вечерта Ферит има разговор с баща си. Той му разказва, че не е успял да върне Сейран. Орхан признава, че насилствения брак всъщност е била тяхна грешка. Намеква в разговора си за развод.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819