Тв новини

„Златно момче“: Халис вече има ново семейство


Халис забранява на всички роднини да се занимават с Ферит. Орхан се обажда и заявява, че не му пука за никого, предполагайки, че дори и всички да напуснат дома, той не би ги спрял, защото сега има нова дъщеря и внук. Сейран се опитва да спре съпруга си да напусне имението, но той е много обиден на нея. Обвинява я, че зад гърба му е говорила с Кая. Тя обяснява, че е постъпила така с най-добри намерения, но Ферит отвръща, че заради действията й сега напуска дома. Казъм се намесва в тяхната кавга, наставлявайки дъщеря си да слуша мъжа си. След това води зет си на разговор. Халис критикува Орхан за външния му вид, като Нюкет го моли да не бъде толкова строг. Халис отстъпва и иска да се молят за неговата дъщеря, което става последната капка за Орхан, който заявява, че повече не иска да остане в дома.

Казъм се връща у дома с децата и иска от жените да ги научат на добри маниери. Междувременно, Ферит и Сейран се оттеглят на разговор насаме. Той изразява мнението, че нейните действия нарушават доверието му. Тя отвръща, че ако той не може да й се довери заради такава дреболия, тогава причината не е там. Сейран уверява, че не е искала нищо лошо. Ферит е разочарован, че тя е разкрила неговата тайна на Кая. След това в стаята влиза Суна. Те й обясняват накратко ситуацията, като Ферит заявява, че отсега нататък ще живеят в дома на Казъм. Сейран изразява, че не желае това, но Ферит настоява, като намеква, че това означава да бъдеш семейство – да следваш съпруга си. Междувременно Казъм говори за същото на Есме и Хаттуч.

Нюкет посещава стаята на Халис и го пита как се чувства. Той признава, че много се тревожи за напускането на внука си, защото го обича много. Но казва, че не е могъл да постъпи по друг начин след битката с Кая. Нюкет го съветва да не се ядосва и да й позволи сама да се справи със ситуацията. Халис се съмнява в успеха на тази идея, но „се отдръпва настрана“. При излизане от стаята, Нюкет среща Ифакат и се наслаждава на ситуацията в имението, която тя не е успяла да стабилизира, след като е поела управлението от Халис. Нюкет я уверява, че мирът в този дом е „близо“.

Кая казва на майка си, че повече не иска да остава в този дом. Жената не е готова да напусне имението, но и не може да задържи сина си. Кая заявява, че не може да я остави сама в този дом и че никога няма да обикне хората, които е мразил цял живот. Той също така изразява мнение, че майка му ще пострада още повече от стреса, но тя го уверява в обратното. Сейран споделя със сестра си, че се страхува от промените в характера на Ферит и че той може да стане като техния баща. Суна я успокоява и я съветва да погледне на ситуацията от друга страна – да види любящия й съпруг до нея.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819