Тв новини

„Златно момче“: Ферит удря доведения внук, Халис прогонва Ферит


Орхан решава да промени стила и образа на живота си. Той отива в магазин, където купува мотоциклетна екипировка и мотор. След това се прибира в имението си и съобщава на семейството си, че осъзнава колко бързо минава времето и че отсега нататък няма да отлага желанията си за по-късно. Ифакат посещава стаята на Нюкет, прикривайки неприязънта си с любезност, и й дава тетрадка, в която е записала всички правила и обичаи на семейното гнездо, установени през десетилетията. Нюкет й благодари, но връща тетрадката, като заявява, че възнамерява да установи свой ред, към който всички ще трябва да свикнат.

Сейран и Ферит се връщат вкъщи, а Ифакат организира семейно събрание. Сейран се чувства некомфортно и използва възможността да разговаря насаме с Кая. Тя му разказва за пристигането на баща си и го предупреждава за предстоящи провокации от негова страна. Моли Кая да остане спокоен и да покаже разбиране. Кая си спомня за агресивното поведение на Ферит и обещава да поговори с него преди вечерята.

Роднините обсъждат неочакваното и значимо пристигане на Нюкет и нейния син. Ифакат обявява, че няма да предаде властта на Нюкет и напомня, че имат дял в компанията. Ферит е готов да им предложи цялото си имущество, само и само да си тръгнат от имението. Асуман се опитва да разбере Халис, предполагайки, че той е искал просто да види роднините си, които винаги е държал на разстояние. Ифакат съобщава, че има план, но за неговото осъществяване е нужно да работят заедно. Ферит поставя условия за извинение и безопасност за Сейран.

Казъм пристига в имението на Корханови, провокира новите жители и твърди, че само Ферит е истинският внук. После коментира външния вид на Кая и споменава за познанството си с майката на Нюкет, изразявайки съжаление за нейната смърт. Напрежението се усилва, а Латиф кани всички на масата. Ферит не позволява на Кая да седне на стола на Фуат, което ескалира напрежението. Кая разкрива, че Сейран е била по-умна и достойна, като се е обърнала към него за разговор. Това изненадва Ферит, особено фактът, че съпругата му е споделила за болката в ръката му. Последващите провокации от Кая довеждат до това, че Ферит го удря по лицето. Халис става свидетел на сцената и удря Ферит с шамар. Той заявява, че подчинението му и старанието да не разочарова Халис са били напразни. Обещава, че никога повече няма да се върне на тази маса.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819