Тв новини

„Златно момче“: Орхан се сваля с дъщерята на Султан, а Ферит живее при Казъм


Орхан се отдава на развлечения в нощен клуб. Една жена се опитва да го привлече към себе си, но той вижда семейна снимка на телефона си и бърза да се прибере у дома. Дичле му помага да влезе в дома и той й даваризата си за пране. Майка й, Султан, забелязва между тях нескрито привличане и я заплашва, че ако продължи така, ще я изпрати при баща й.

Нюкет влиза в стаята на сина си и му съобщава, че скоро ще отидат на гости при Казъм. Моли го да се извини на Ферит. В началото той отказва, но след убедителна реч на майка си обещава да направи каквото тя иска. Оставайки сам със себе си, Кая се обръща към огледалото и обещава да покаже на всички Корханови истинската си същност, като се извинява на майка си в мислите си.

На общата трапеза Нюкет съобщава, че е проучила домашното счетоводство и е открила много излишни разходи. Планира да промени подхода към домакинството, семейния транспорт и кредитните карти. Халис настоява за блокиране на кредитната карта на Ферит. По-късно Кая се присъединява на масата и той и майка му си тръгват, като Халис не се противопоставя. Орхан е обиден и изненадан, подчертава пред баща си, че според новите правила всички трябва да са на масата. Изразява недоумение как Халис пропуска нарушение на правилата, които е налагал на всички в продължение на години. Съжалява, че Нюкет не е дошла по-рано, така може би и Фуат щеше да е сред тях на масата. След това той напуска дома.

Казъм разпитва Ферит за неговите планове за бъдещето, като той му отговаря, че не възнамерява да се връща у дома. Тъстът му изразява подкрепа за решенията. Междувременно Сейран моли Хаттуч да поговори с Халис, но тя отказва, съветвайки я да приеме ситуацията, защото скоро всичко ще се оправи. После всички се събират на общата маса, където Сейран изразява мнение, че не е подходящо всички да живеят заедно. В този момент на вратата се звъни – Нюкет и Кая се появяват на прага. Орхан предлага да откара Дичле с мотоциклета си до търговския център. В крайна сметка остава с нея и й помага с пазаруването на дрехи.

Нюкет започва разговор с Ферит и му казва, че Халис не знае за тяхното пристигане. Извинява се за вчерашната ситуация, а Кая също се извинява. Ферит се усмихва, защото смята техните думи за неискрени. Кая му се подиграва, след което се оттегля в тоалетната. Там го следва Суна, изразявайки лична неприязън към него заради ситуацията, която е създал, пренебрегвайки искреността на сестра й. Иска от него да ги остави на мира. Нюкет продължава да се опитва да вразуми Ферит, опитвайки се да му обясни, че не трябва да пренебрегва възможностите, които му предлага животът в семейство Корхан. Но младият мъж не я слуша и за да избегне нов конфликт, Кая моли майка си да се върнат у дома.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819