Тв новини

„Златно момче“: Халис се отказва от Ферит, докато той е със Сейран

Хатуч посещава Халис, но той я моли да си тръгне, за да може да преживее скръбта си по Фуат насаме. Тя остава, казва му да не се срамува от сълзите си, тъй като тя не е чужда за него. Признава, че през целия си живот му е останала вярна.

Сейран влиза в стаята на Ферит, за да го подкрепи в скръбта му от загубата на брат му. Казва му, че винаги ще бъде до него и вярва, че заедно могат да преодолеят всичко. Ферит обвинява себе си за смъртта на брат си и желае да умре. Сейран го моли да не говори така, защото ако той умре, тя също няма да може да живее без него.

Халис изразява неодобрението си към Ферит, казвайки, че няма морал и е виновен за смъртта на Фуат. Сейран защитава Ферит, приемайки върху себе си гнева на Халис. Халис ги прогонва от своя поглед и казва на Ферит, че той не му е дядо, докато той продължава връзката си със Сейран. В техния разговор се намесва майстор Ниджин, като призовава всички да се успокоят. После Халис се обръща към гостите и ги моли да напуснат дома, за да могат да оплачат Фуат в семейството.

Пелин се оплаква на майка си, че не успява да спечели Ферит обратно от Сейран. Зерин я успокоява, уверява я, че всичко ще се нареди, особено след като Халис няма да допусне в дома си тази, заради която е починал неговият по-голям внук. Казва й да бъде търпелива, за да стане бъдеща невеста на Корханови. Сейран пише съобщение до Ферит за среща, а Пелин я прочита тайно и й посочва място за среща от негово име…

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819