Тв новини

„Опасно изкушение“: Още един развод, е стига, де!


Зехра идва при Хасан Али и каза, че Мерт иска да се разведе с нея. Тъй като тя вече му даде всички акции, може да остане без нищо. Хасан Али е обещал да помогне на Зехра и иска да я вземе под лична защита. Зехра ще трябва да прибере вещите си от къщата на Мерт. След като Хасан Али подготви документите за развод, той ще прибере всички акции от Мерт.

Чаатай иска баница, освен това Йълдъз трябваше да я приготви със собствените си ръце. За Йълдъз това не е лесна задача, но тя е готова да изпълни желанието на своя любим. Тя моли Фериде за помощ да й даде рецепта. Йълдъз прави всичко точно както е казано там и добавя всички съставки по реда си. Със закъснение тя разбира, че рецептата е грешна и затова Йълдъз не успява да я приготви правилно. Когато всички се събират на масата, Йълдъз донася баница за Чаатай и каза, че я е приготвила по рецепта на майката на любимия си.

Шахика възнамерява да подлуди новия си съпруг. Тя организира фотосесия с Хасан Али, а след това моли да не затваря вратите на спалнята през нощта, тъй като е подготвила нова изненада за него …

Заповядайте в официалната фейсбук група на сериала – https://www.facebook.com/groups/361809118456879Тук ще качваме епизоди, снимки и новини свързани със сериала.