Тв новини

„Златно момче“: Обвиняват Сейран за смъртта на Фуат

Погребението на Фуат не минава без скандали: Ифакат обвинява Сейран за случилото се, а Ферит – семейство Ихсанлъ. На помените в имението пристига майстор Ниджин, при когото Ферит е учил ювелирното изкуство. Той го отвежда насаме, намира правилните думи, за да се опита да успокои неговите душевни страдания. Ферит търси виновния за случилото се, но за пръв път в живота си осъзнава, че всичко това се е случило, заради него.

Ифакат изгонва сестрите от имението, продължава да ги обвинява за смъртта на Фуат. Гюлгюн застава на страната на Сейран, казвайки, че нейният по-голям син винаги е желал щастие за тях с Ферит. Моли Сейран да не го оставя сам в този труден момент от живота му.

Сейран не допуска Пелин в стаята на Асуман. За защита на Пелин се намесва Султан, като заявява, че Сейран е никоя в този дом и няма право да диктува условия. Пелин й припомня, че дори слугите не я уважават – в този момент в разговора се намесва Ферит. Изкарва Пелин и Султан на улицата и ги заплашва, че ще ги убие, ако пак си позволят да говорят така със Сейран.

Пелин се оплаква на майка си за случилото се. Тя се опитва да я успокои, обяснявайки, че всички са кълбо от нерви. Моли да не се поддава на емоциите. В хола почти избухва конфликт между Орхан и Сафет, но майстор Ниджин го предотвратява. Орхан нарича майстора по-старши член на семейството, особено в отсъствието на Халис.

Заповядайте във фейсбук групата на сериала „Златно момче“ ТУК – https://www.facebook.com/groups/1037045810749819