Актьори

Завръщането на Халит Ергенч


Известният актьор застава отново пред камера за радост на своите почитатели. Ергенч, който не е на екран от 2020 г., е подписал договор с интернет платформата Disney Plus за участие в нова поредица.

Турската звезда от сериалите „1001 нощ“ и „Великолепният век“ остана извън снимачните площадки за известно време, за да бъде до съпругата си Бергюзар Корел, която през ноември 2021 г. роди третото им дете.

Поради тази причина следващите професионални стъпки на Халит Ергенч се очакваха с особен интерес. Последният проект с негово участие е драматичният сериал „Вавилон“.

В началото на тази година дигиталната платформа за развлекателно съдържание Disney Plus получи 10-годишен лицез от Висшия съвет за радио и телевизия в Турция (RTÜK) и ще бъде достъпна в южната ни съседка от август. В момента се водят усилени преговори с популярни актьори, сценаристи и режисьори и се подготвя заснемането за платформата на над десет нови турски сериала.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.