Актьори

Онур Туна в тайна връзка?


От седмици турските папараци дебнат възможност да докажат появата на нова светска двойка. Един от най-желаните мъже в южната ни съседка – актьорът с магнетичен поглед Онур Туна, и популярната му колежка Ханде Доандемир са заподозрени в таен любовен романс. Преди броени дни те са заснети в малки заведение в Истанбул, коментират и публикациите си в социалните мрежи.

В подкрепа на тези слухове наскоро в интернет пространството се появи огледално селфи на Ханде, от което ясно се вижда снимката на Онур в телефона й. В същото време, позовавайки се на информация на техни близки,  медиите тиражират твърдения, че двамата влюбени си организират тайни срещи в своите домове.

В момента Онур Туна, известен като Алихан в „Опасно изкушение“ и Ферман в „Доктор Чудо“, изпълнява главата роля в нов драматичен сериал, озаглавен „Затворник“.

Чаровната Ханде, която у нас познаваме като Турхан във „Великолепният век: Кьосем“, е част от актьорския състав на поредицата „Докато криехме нашата майка“.

Заповядайте в нашата фейсбук група – https://www.facebook.com/groups/turski.seriali.fen.grupa/ Тук ще качваме епизоди, новини и снимки свързани с любимите ви сериали.